Bitcoin Revolution Webbplats ™ ? Den officiella appen som ses på TV
Exklusiva erbjudanden för dig för idag. Registrera dig för ditt gratis konto
profil-pic
Nikole C.
nygjord
$ 350

Kickstart din resa till ekonomisk frihet med Bitcoin Revolution App!

Bitcoin Revolution är ett handelsverktyg som gör det enkelt att handla Bitcoin och vinna fler affärer än någonsin tidigare. Roboten har potential att göra en daglig vinst på upp till $ 1,500 250 från en initial investering på så lite som $ 2020. Vi har nominerats av American Trading Association (ATA) som den mest lönsamma auto-trading robot för XNUMX.

Som kan ses på
media-logotyper
hosting-girl bilden

BITCOIN REVOLUTION ÖVERSIKT & TESTIMONIAL FRÅN VÅRA ANVÄNDARE

Oliver M. manchester

Vinst: 14,294 XNUMX $

"Bitcoin Revolution har förvandlat mitt liv. Under de senaste månaderna har jag lyckats få en insättning på $ 250 till $ 14,000. Jag hoppas få 100,000 XNUMX $ i slutet av året. ”

Emily B. Liverpool

Vinst: 6,575 XNUMX $

"Bitcoin Revolution har gjort mig till en trasor till rikedomshistoria. Roboten har hjälpt mig att betala av mina skulder och leva ett liv som jag aldrig kunde ha föreställt mig för bara några månader sedan. Tack till Bitcoin Revolution team!"

Reuben T. Perth

Vinst: 11,324 XNUMX $

"The Bitcoin Revolution app fungerar som magi. Det är nästan en vecka sedan jag registrerade mig med denna robot och jag har redan gjort över $ 10,000 i vinst. Jag kan inte tro hur bra det fungerar! ”

Freya J. Brisbane

Vinst: 6,942 XNUMX $

”Att tjäna en vinst på $ 1,500 varje dag från en insättning på $ 250 verkar vara en dröm. Men Bitcoin Revolution har väckt den drömmen till liv. Jag är på en resa för att förvandla min ekonomiska framtid. ”

funktions image
Världens mest noggranna handelsprogramvara

Vi har ett bevisat resultat med att generera upp till 600% i dagliga vinster. Användare som sammansätter sina intäkter kan i slutändan tjäna upp till 1 miljon dollar i vinst från en insättning på så lite som $ 250 om de följer Bitcoin Revolution. Ju mer pengar du investerar, desto större blir dina potentiella vinster.

funktions image
Världens mest avancerade handelsplattform

Bitcoin Revolution är bland de första autohandelsrobotarna som sammanför Artificiell intelligens och blockchain-teknik. AI ser till att din handel är korrekt, medan blockchain säkerställer en transparent handelsmiljö. Vi är den enda gratis autohandelsrobot som använder dessa tekniker. De flesta av våra konkurrenter tar ut licensavgifter på upp till $ 5,000 XNUMX per månad.

funktions image
Världens mest respekterade handelsapp

Vi har fått över 15 priser sedan lanseringen 2017. Vår handelsapp har erkänts som mycket intuitivt, säkert och lättanvänt. Vi har nyligen mottagit den eftertraktade American Trading Association: s mest lönsamma Robot-pris. För övrigt, Bitcoin Revolution förlitar sig på avancerad kryptering för att skydda användarnas data.

ÖPPEN GRATIS KONTO

BITCOIN REVOLUTION I REALTID
LIVE VINSTRESULTAT!

Vårt Bitcoin Revolution Vinst Handelstid kryptovaluta Resultat
Blaine C. vann just en handel … $792 EOS / ETH tick
Johnny D. vann just handel … $358 EOS / ETH tick
Jim G. vann just handel … $124 ETH / LTC tick
Danika W. vann just handel … $1269 EOS / ETH tick
Mariah D. vann just handel … $246 EOS / ETH tick
Sonya H. vann just handel … $925 EOS / ETH tick
Thomas W. vann just handel … $260 EOS / ETH tick
Syeda F. vann just handel … $482 BTC / ETH tick
Miranda C. vann just handel … $323 ETH / LTC tick
Wallace R. vann just handel … $745 EOS / ETH tick

Hur använder jag Bitcoin Revolution?

steg 1
how-work-steg1
Registrera

Rulla till det övre högra hörnet på denna sida och klicka på registreringsknappen. Fyll i önskad information i det angivna formuläret. Registrerar dig med Bitcoin Revolution webbplatsen tar mindre än 5 minuter.

steg 2
how-work-steg1
Deposition

Du behöver en kapitalinvestering på $ 250 US för att njuta av de fulla fördelarna med Bitcoin Revolution app. Alla insättningar behandlas genom våra mycket reglerade partnermäklare. Dina medel är säkra hos oss.

steg 3
how-work-steg1
Handel

Bitcoin Revolution är en handelsrobot för alla, inklusive kompletta nybörjare. Handeln sker med ett enda klick på en knapp. Naturligtvis måste du läsa vår handelsguide innan du fortsätter till ett live-handelskonto.

Vanliga frågor

1
Vilken avkastning kan jag förvänta mig av att använda programvaran?

Bitcoin Revolution programvaran har en daglig lönsamhetsgrad på upp till 600%. Du kan vända en insättning på $ 250 till $ 1,500 under de första 24 timmarna av handeln. Med denna hastighet är det möjligt att växa en initial insättning på $ 250 till $ 1 miljon på mindre än ett års handel under rätt marknadsförhållanden. För att åstadkomma detta måste du återinvestera minst 80% av dina dagliga intäkter.

2
Finns det verkligen en Bitcoin Revolution handelsapp?

ja! Du kan ladda ner våra stationära och mobila appar efter registrering och insättning. Vi finns inte på Google Play och App Store eftersom våra mobilappar exklusivt är tillgängliga för dem som registrerar sig hos oss. Bitcoin Revolution appar för både Android och iOS har vunnit flera priser under åren för prestanda och användarvänlighet.

3
Är Bitcoin Revolution UK plattform en bluff?

Nej! Vi är ett välkänt varumärke som har erkänts av experter för prestanda och användarvänlighet. Bitcoin Revolution är vinnaren 2020 av den mest lönsamma robotutmärkelsen av UK Trading Association. Vi är också högst rankade på oberoende konsumentåterkopplingswebbplatser, inklusive TrustPilot och ForexPeaceArmy. Hitta mer information om vår Bitcoin Revolution Scam sida.

4
Hur mycket ska jag investera med Bitcoin Revolution?

Du kan investera så lite som $ 250 i kapital för att börja handla med oss. Kontofonder behandlas genom någon av våra partnermäklare. Det finns inga insättningsavgifter och det tar mindre än en sekund för pengar att återspeglas i ditt handelskonto. En insättning på $ 250 räcker för att tjäna vinster på upp till $ 1,500 dagligen när de korrekta handelsinställningarna tillämpas och marknadsförhållandena är gynnsamma.

5
Har Bitcoin Revolution ta ut dolda avgifter?

Vi erbjuder en transparent handelsmiljö som drivs av blockchain-teknik. Den enda avgift som vi tar ut är en 2% provision på vinster som görs via vår plattform. Vi har kommit överens med våra partnermäklare om att inte ta ut några handelsavgifter ovanpå provisionen. Du kan ladda ner vårt avgiftspolitiska dokument på instrumenthanteringspanelen.

6
Är Bitcoin Revolution legitim och säker?

ja! De Bitcoin Revolution webbplats drivs av kryptering för att säkerställa att ingen tredje part kan tränga igenom och stjäla data. Dessutom överensstämmer vi med de viktigaste åtgärderna för dataskydd, inklusive EU: s allmänna dataskyddsförordning (GDPR). Vi samarbetar också med mäklare som regleras av lagstiftningsreglerare som Storbritanniens Financial Conduct Authority (FCA) och Australiens Securities and Investment Commission (ASIC).

En kort guide till Bitcoin Revolution

Hur du öppnar din GRATIS Bitcoin Revolution mjukvarukonto?

Innan vi tittar på kontoöppningen, låt oss titta på några av orsakerna till att du bör registrera dig hos oss idag:

  • Bitcoin Revolution programvara är en av de mest populära handelsrobotarna på marknaden idag. Vi grundades 2015 men fick popularitet under kryptobom 2017.
  • Enbart 2017 lyckades vi hjälpa över 25% av våra användare att växa ett handelskonto på mellan 250 och 1 miljon dollar. Under rätt marknadsförhållanden kan användare njuta av vinster på upp till 600% dagligen.
  • Det finns bara några andra robotar där ute med samma lönsamhetsnivå, och de är inte fria att använda. De flesta av våra konkurrenter tar ut en licensavgift på upp till 10,000 XNUMX USD per år. Vi kan införa en licensavgift i framtiden, så registrera dig nu medan Bitcoin Revolution är fortfarande gratis!

1) Registrera dig på Bitcoin Revolution webbplats: Registrering för Bitcoin Revolution händer på vår webbplats. Processen är ganska enkel och säker. Vi litar på RSA-kryptering för att säkerställa att ingen tredje part kan komma åt våra kunders data utan tillstånd.

Ange exakta detaljer för att undvika potentiella problem senare under verifieringen. Vi hanterar alla våra användares data med strikt konfidentialitet.

2) Sätt in startkapital på $ 250 US: Vi kräver att alla våra användare lägger in minst $ 250 US till deras Bitcoin Revolution handelskonton. Detta belopp är vad våra mäklare använder för att ta positioner på marknaden för dina räkning. Alla insättningar via vår plattform underlättas av våra partnermäklare.

Dessa mäklare är reglerade och måste följa strikta insättningsskyddsåtgärder. Du kan sätta in via banköverföring, betalkort eller kreditkort, vissa e-plånböcker och de flesta kryptoteckningar.

3) Demohandel: Vårt Bitcoin Revolution app kommer med en gratis demonstrationsplattform som hjälper dig att förbereda dig för livehandel. Demo-plattformen är mycket intuitiv och ger användare en simulering av live-handelskontot. Vi erbjuder också utbildningsmaterial för handel, vilket förklaras i lekmannens villkor och är lätt för nybörjare att förstå. Vi rekommenderar starkt att du tar dig tid att läsa utbildningsmaterialet och använda demokontot innan du flyttar till livehandel.

4) Live handel: Live handel med Bitcoin Revolution mjukvara är lätt för dem som övar genom demo. Det handlar om att välja inställningar för riskhantering och klicka på 'Live' -knappen. Se till att du handlar minst 8 timmar dagligen för att få ut det mesta Bitcoin Revolution. Vi rekommenderar 8:00 – 4:00 GMT-5 eftersom det är när det är mest volatilitet i priset på Bitcoin.

Vad är det Bitcoin Revolution?

Bitcoin Revolution är ett webbaserat program som gör det möjligt för vanliga människor att handla BTC med en potentiellt hög vinstfrekvens. Botten spekulerar om BTC-volatilitet genom ett finansiellt kontrakt som kallas ett kontrakt för skillnad (CFD).

CFD-handel på BTC och andra tillgångar inklusive aktie-, råvaru-, forex- och marknadsindex är inte ny – Wall Street har gjort det i flera år. Handla robotar som Bitcoin Revolution webbplats gör handel lätt för alla inte på Wall Street genom att automatisera hela processen.

Fakta om Bitcoin Revolution app
  • Bitcoin Revolution är en mycket populär handelsrobot. Sedan 2015 har vi lyckats växa vår användarbas till nästan 100 XNUMX. Vi begränsar för närvarande nya registreringar. Om du kan se registreringsrutan ovan accepterar vi för närvarande nya handlare.
  • Vårt Bitcoin Revolution inloggningsprocess det är enkelt. Handelsappen är själv lätt att använda, inklusive de som aldrig har deltagit i någon form av handel tidigare.
  • Roboten kombinerar kraften i konstgjord intelligens och maskininlärning för att bedriva handel med en vinstgrad på upp till 99% under vissa förhållanden.
  • Bitcoin Revolution samarbetar med några av de mest välrenommerade mäklarna i branschen. Dessa mäklare erbjuder en hävstång på upp till 5,000: 1.
Bitcoin Revolution och kändisar

Vi är en mycket populär handelsrobot som får mycket täckning från mainstream media. Vår popularitet innebär också att vi är ett mål för falska nyheter. Här är några av de kändisar som falska nyhetsplattformar associerar oss med:

Gordon Ramsay – Det har sagts att den stora brittiska kocken Gordon Ramsay har investerat i Bitcoin Revolution. I själva verket gick han live på The Morning, en brittisk TV-show, för att berätta för tittarna hur han investerade och tjänade mycket med Bitcoin Revolution. Han är en massiv anhängare av Bitcoin Revolution i Storbritannien.
Bear Grylls – Bear Grylls har kopplats till ett antal handelsplattformar inklusive Bitcoin Revolution. Grylls har sedan dess släppt ett uttalande på twitter och verifierat att nyheterna som kopplar honom till innovativa plattformar för handel med Bitcoin är sanna.
Daniel Craig – Nyligen rapporterades det att 007-stjärnan Daniel Craig backade Bitcoin Revolution. Men detta ryktet är fortfarande obekräftat.
Richard Branson – Richard Branson har gjort flera kommentarer om Bitcoin och han är känd som ett stort fan av tekniken bakom cryptocurrency. Men Branson har aldrig godkänt Bitcoin Revolution, även om han har använt liknande Bitcoin-robotar.
Tim Draper – Tim Draper förutspådde nyligen att BTC / USD kommer att slå 450 2022 dollar år XNUMX. Han har dock inte sagt något om Bitcoin Revoluton-plattformen.

Sista tankar om Bitcoin Revolution

Vi har funnits i nästan fem år och har lyckats bygga ett extremt starkt rykte bland våra användare. De flesta av dem som har tjänat pengar med oss ​​är vanliga människor utan bakgrund i kryptohandel.

Vi har nominerats till den mest lönsamma handelsrobot för 2020 av American Trading Association. Våra användare kan tjäna upp till 400% i dagliga vinster under rätt förhållanden.

Det bästa sättet att lyckas med Bitcoin Revolution är att bli bekant med plattformen. Ju bättre du vet hur du konfigurerar handelsroboten, desto mer troligt är det att du kommer att tjäna medan du använder den. Tack och lov är vårt system lätt att lära och vi tillhandahåller massor av träningsmaterial.

Även om det finns en viss risk för handel med Bitcoin och cryptocurrencies, kan fördelarna också vara stora. Prova Bitcoin Revolution i dag!