Villkor

1. Vad händer när du registrerar dig hos oss?

Vi erbjuder våra användare att genom att registrera sig gratis på vår online-webbplats kommer de att kontaktas av partnerföretagen för att presentera de metoder som du kan generera ytterligare intäkter från ditt hem tack vare online-utbytesmarknaden.

Efter en snabb träning på valutamarknaden och finansmarknaden, som tillhandahålls av VICI via telefontjänst, behöver du bara spendera några minuter om dagen för att börja överväga möjliga investeringar på valutamarknaden tack vare ett gränssnitt, helt gratis att använda, vilket kommer att presenteras för dig och öppet för dig vid tidpunkten för träningen.

Som ett nästa steg kommer du att kunna generera vinster genom att placera dina pengar på valutamarknaden. Vi erbjuder användare som har registrerat sig på vår webbplats tack vare formuläret, som måste fyllas i med deras information, att ge ytterligare information för att introducera dem till valutamarknaden och därmed kunna göra investeringar på valutamarknaden.

Användaren kommer att få följande information per telefon:

    En presentation av valutamarknaden

    En presentation av investeringsrisker online.

    En presentation av plattformens metoder som möjliggör utbyte.

    En presentation av insättnings- och uttagsmetoder.

    Presentation av insättnings- och uttagsvillkor.

Användaren måste få all information som krävs för att öppna ett valutakonto samt en varning om riskerna med online-utbytesmarknaden (inklusive möjligheten att förlora en del eller hela kapitalet). Användaren är fri att följa eller avbryta bildningsprocessen när som helst han bestämmer sig för att göra det.2. Design och implementering
Webbplatsen skapades av Prestasoft och designades av WebMediaRM, marknadsföringsgrenen för VICI.

3. Vad händer när du registrerar dig på vårt formulär?


Vi erbjuder användare genom att registrera sig gratis på det onlineformulär som namnet av företaget WebMediaRM presenterar olika metoder för att generera extra inkomst direkt från ditt hem via online-handel.

Efter en snabb utbildning i handel, som tillhandahålls av företaget per telefon, behövs bara några minuter om dagen. Detta gör att du kan hantera dina investeringar på valutamarknaden med ett gratis, dedikerat gränssnitt, presenterat och öppet under hela utbildningsperioden.

Sedan kan du som privatperson försöka tjäna pengar genom att placera dina pengar på valutamarknaden.

Vi föreslår därför att användare registrerar sig gratis på vårt onlineformulär för att få ytterligare information och presentera vad onlinehandel handlar om. I det här fallet, investera i valutamarknaden.

Användaren får per telefon:

 

– En presentation av valutamarknaden

– Riskallokering för onlineinvesteringar

– Presentation av handelsplattformen

– Presentation av insättnings- och uttagsmetoder

– Presentation av insättnings- och avbokningsvillkor

 

Därför bör användaren få all nödvändig information innan han öppnar ett handelskonto och varna för riskerna med onlinehandel (inklusive möjligheten att förlora hela eller delar av ditt kapital). Användaren kan när som helst fortsätta eller stoppa träningsprocessen.

Efter din träning spekuleras inträdesbiljetten / spelet runt 300 euro, beroende på erbjudandet från varje mäklare.

Som ni vet har marknaden öppnat sina dörrar sedan 2008 för människor som nu kan göra månatliga vinster direkt från sina hem.

Hur kan du få mer intäkter från onlinehandel? I Forex är principen enkel, du köper eller säljer en valuta i hopp om att priset jämfört med andra valutor kommer att öka i din riktning. Om du köper euron förväntar du dig att euron stiger. Sedan tjänar du vinst om du säljer dina euro till ett högre pris än du köpte dem.

Om du tjänar pengar kan du när som helst välja att ta ut dina pengar eller lämna dem på ditt handelskonto för att göra andra transaktioner. Du kan utföra detta i vårt dedikerade gränssnitt.

Observera att du också kan göra detta till ett riktigt jobb och bli näringsidkare om din inkomst blir betydande. Du kommer sedan att gå från privat till professionellt. Som professionell bör du starta ett litet företag (t.ex. egenföretagare) för att göra din nya hobby till ett riktigt jobb.